Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ
Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.

YOKOHAMA HIGHLIGHTS
yokahoma-smallΜε έναν πληθυσμό πάνω από τρία εκατομμύρια, η Yokohama είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας . Βρίσκεται 30 λεπτά στα νότια του Τοκυο, με το τραίνο, και είναι η πρωτεύουσα του νομαρχιακού διαμερίσματος Kanagawa.
Προς το τέλος της περιόδου Edo (1603-1867), κατά τη διάρκεια της οποίας η Ιαπωνία απομονώθηκε από τον υπόλοιπο κόσμο, τα δυτικά έθνη ανάγκασαν τη χώρα να ανοίξει τους λιμένες της στο εξωτερικό εμπόριο.
Περισσότερα...
 
OSAKA HIGHLIGHTS
osakaΗ Οζάκα, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας, βρίσκεται στην περιοχή Kansai του νησιού Honshu, και είναι η πρωτεύουσα του απέραντου νομαρχιακού διαμερίσματος της Οζάκα. Η πόλη βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Yodo και παράλληλα με τον κόλπο της Οζάκα, διαιρείται σε δύο κύριες περιοχές, τη βόρεια περιοχή Kita, και στο νότο, τη περιοχή Minami, που χωρίζεται από το tosabori-Gawa και τους ποταμούς Dojimagawa.
Περισσότερα...
 
NAGOYA HIGHLIGHTS
nagoya-castel-sΜε πάνω από δύο εκατομμύρια κατοίκους, η πόλη της Ναγκόγια είναι η τέταρτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ιαπωνίας. Είναι η έδρα του νομαρχιακού διαμερίσματος Aichi και η κύρια πόλη της πεδιάδας Nobi, μία από τις τρείς μεγάλες πεδιάδες και βιομηχανικό κέντρο.
Περισσότερα...
 
NAGASAKI HIGHLIGHTS
nagasaki-peace-statue-sΠεριστοιχισμένο από τρεις πλευρές από τα βουνά, η έδρα του νομαρχιακού διαμερίσματος του Ναγκασάκι έχει προς τα δυτικά ένα όμορφο κόλπο πέντε-χιλιομέτρων.
Οι σημαντικές περιοχές του Nagasaki, είναι προσιτές με τα πόδια ή με τη βοήθεια του τραμ που είναι και φθηνό.
Περισσότερα...
 
NAGANO HIGHLIGHTS
matsumoto-castleΤο νομαρχιακό διαμέρισμα του Ναγκάνο προσφέρει πολλούς φυσικούς, ιστορικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς. Κοντά στην πόλη του Ναγκάνο, η κωμόπολη των ναών και η έδρα του νομαρχιακού διαμερίσματος, βρίσκεται το διάσημο " monkeys" από Jigokudani, ενώ υπάρχουν πολλές φυσικές θερμές πηγές, όπως επίσης και πολλές περιοχές όπως οι αυτοκρατορικές σήραγγες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στο ιστορικό Matsushiro που λίγοι επισκέπτες στην Ιαπωνία ξέρουν ή έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν.
Περισσότερα...
 
HIROSHIMA HIGHLIGHTS
hiroshima-river-peace-parkΗ Χιροσίμα είναι η έδρα του νομαρχιακού διαμερίσματος της Χιροσίμα και η μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, Chugoku, της δυτικότερης περιοχής της Ιαπωνίας και κύριο νησί του Honshu. Έχει ένα πληθυσμό περίπου ενός εκατομμυρίου ανθρώπων.
Περισσότερα...
 
ΚΙΟΤΟ HIGHLIGHTS
kioto-hΤο Κιότο σήμερα μόνο έχει 1.4 εκατομμύριο κατοίκους, αλλά έχει τεράστια πολιτιστική κληρονομιά συμπεριλαμβανομένου περίπου του 20% των εθνικών θησαυρών της Ιαπωνίας. Πρωτεύουσα της Ιαπωνίας από το 794 μέχρι τα 1868, αυτή η πόλη γίνεται περικλείεται σε ένα δαχτυλίδι βουνών και ποταμών. Είναι πόλη προστατευόμενη από την ΟΥΝΕΣΚΟ, ενώ παραμένει όμορφη σε πολλά μέρη, παρά το ανεπιτυχές μικροκλίμα - το Κιότο είναι πασίγνωστο για τα δυσάρεστα καυτά/υγρά καλοκαίρια και τους ψυχρούς κρύους χειμώνες.
Περισσότερα...
 
TOKYO HIGHLIGHTS
tokio-from-tokio-govermentΤο Τόκιο είναι μια πραγματικά μεγάλη πόλη, μπορεί να είναι και η μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο. Η πόλη αποτελείται από 23 διαφορετικά κέντρα (ku), 26 προαστιακά (shi), πέντε κωμοπόλεις (chō), οκτώ χωριά (mura), πάνω από 300 νησιά, δύο σημαντικές αλυσίδες νησιών, και διάφορα άλλα κομμάτια, κάθε ένα με τα δικά του αξιοθέατα.
Περισσότερα...
 


jr-pass
tumlare-logo
GreekEnglish