Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ
Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.

NAGANO HIGHLIGHTS Εκτύπωση E-mail
matsumoto_castleΤο νομαρχιακό διαμέρισμα του Ναγκάνο προσφέρει πολλούς φυσικούς, ιστορικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς. Κοντά στην πόλη του Ναγκάνο, η κωμόπολη των ναών και η έδρα του νομαρχιακού διαμερίσματος, βρίσκεται το διάσημο " monkeys" από Jigokudani, ενώ υπάρχουν πολλές φυσικές θερμές πηγές, όπως επίσης και πολλές περιοχές όπως οι αυτοκρατορικές σήραγγες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στο ιστορικό Matsushiro που λίγοι επισκέπτες στην Ιαπωνία ξέρουν ή έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν.

Στο κέντρο του νομαρχιακού διαμερίσματος είναι πόλη του Ματσουμότο, η οποία είναι πολιτιστικά περίπλοκη και πλούσια σε ιστορία με κτήρια πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως το διάσημο εθνικό θησαυρό, το κάστρο και το ενδιαφέρον μουσείο λαογραφίας της Ιαπωνίας, καθώς επίσης και όντας η πύλη στο μακρινό και όμορφο Kamikochi και το Norikura. Με 16 κορυφές υψηλότερες από 3.000 μέτρα (9850 πόδια), οι βόρειες, κεντρικές και νότιες Άλπεις προσφέρουν άριστη ευκαιρία για σκι, οδοιπορία και αναρρίχηση στα τέσσερα εθνικά πάρκα.

heli_skiingΤο 1998 το Ναγκάνο φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, και με την άριστη υποδομή μεταφορών μπορείτε να το απολαύσετε και από το ελικόπτερο-σκι βλέποντας Μουσεία Τέχνης και ιστορικές τοποθεσίες. Στο νότο τα χειροποίητα αντικείμενα της εποχής Jomon κοντά στη λίμνη Suwa προσφέρουν την πλούσια ιστορία της ζωής του Ναγκάνο.

Τα μήλα, τα σταφύλια, τα αχλάδια και τα ροδάκινα που καλλιεργούνται στις κοιλάδες όπως Azumino και στην κοιλάδα Ina είναι περίφημα σ όλη την Ιαπωνία, όπως όλο και περισσότερο είναι οι βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας και εφαρμοσμένης μηχανικής ακρίβειας που έχουν συγκεντρωθεί στο Ναγκάνο λόγω του καθαρού νερού και των άριστων μεταφορικών συνδέσεων.

sharakus-masterpieceΗ πολιτιστική έλξη αφθονεί από τις συλλογές σύγχρονης τέχνης, μουσεία όπως το μουσείο της Ιαπωνίας Ukiyoe, ως τη γαστρονομία, ενώ η ζωντανή μουσική και οι εικαστηκές τέχνες αφθονούν. Σε όλες τις εποχές υπάρχει αφθονία δρααστηριοτήτων.

Το χειμώνα, εκτός από τα άριστα χιονοδρομικά κέντρα, μπορείτε να απολαύσετε τα γλυπτά πάγου και το ψάρεμα στον πάγο στο Shirakabako και το σνόουμπορντ, στις συναρπαστικές ορεινές περιοχές Tateshina.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να κυνηγήσετε στα ορμητικά νερά του ποταμού Tenryu, να πετάξετε στη δροσερή αλπική αγριότητα από Komagane, και να κάνετε πεζοπορία από εκεί μέσα στα θεαματικά βουνά και στην κοιλάδα Kiso και του αρχαίου Nakasendo με τις όμορφες πόλεις του όπως η Magome και η Tsumago.
 
jr-pass
tumlare-logo
GreekEnglish