Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ
Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.

NAGASAKI HIGHLIGHTS Εκτύπωση E-mail
nagasaki-peace-statue-lΠεριστοιχισμένο από τρεις πλευρές από τα βουνά, η έδρα του νομαρχιακού διαμερίσματος του Ναγκασάκι έχει προς τα δυτικά ένα όμορφο κόλπο πέντε-χιλιομέτρων. Οι σημαντικές περιοχές του Nagasaki, είναι προσιτές με τα πόδια ή με τη βοήθεια του τραμ που είναι και φθηνό.

Το Oura tenshu-(καθολική εκκλησία Oura), η παλαιότερη χριστιανική εκκλησία στην Ιαπωνία είναι παράλληλα και εθνικός θησαυρός, Χτίστηκε το 1864 για να εξυπηρετήσει την ξένη κοινότητα. Σύντομα μετά από την ολοκλήρωσή της, μια ομάδα Ιαπώνων επισκέφτηκε και καθορίστηκε σαν kakure-kurishitan, " Κρυφοί-Χριστιανοί, " που ασκούσε κρυφά την πίστη της, για σχεδόν 250 έτη.

sapphire-princess-nagasaki-Glover πάρκο. Ένας περίπατος από την εκκλησία Oura είναι το παρκο Glover, κατοικίες διάφορων δυτικών της περιόδου Meiji.. Μεταξύ τους βρίσκεται και το σπίτι του Glover, που χτίστηκε από τον Scotsman Thomas Glover το 1863.

Nijuroku Seijin Junkyochi
(μνημείο είκοσι έξι μαρτύρων). Τοποθετημένο μπροστά από το σταθμό JR Ναγκασάκι, αυτό το μνημείο αποτίνει φόρο τιμής στους είκοσι έξι Χριστιανούς από το Ναγκασάκι του 1596.

Oranda Zaka
(" Ολλανδίκός Λόφος"). Γνωστό και ως ολλανδικός λόφος, παρουσιάζεται συχνά στα τουριστικά φυλλάδια.

Dejima Shiryokan.
Αυτό το μουσείο στεγάζει τα λείψανα της ολλανδικής παρουσίας στο Ναγκασάκι. Όπως και το πρότυπο κλίμακας a1/15 Dejima, το μικροσκοπικό τεχνητό νησί στο οποίο οι ολλανδοί έμποροι ήταν περιορισμένοι.

Kofuku-kofuku-ji.
Ο παλαιότερος ναός των αιρέσεων Obaku Zen στην Ιαπωνία, Kofuku-kofuku-ji ιδρύθηκε το 1620 κατευθυνόμενο από τη κινέζικη μειονότητα. Η κύρια αίθουσα, ή το daiyuho-κρησφύγετο, ανοικοδομήθηκε το 1893 από ξυλουργούς από τη νότια Κίνα.

megane-bashi-nagasakiMegane-Bashi (γέφυρα θεαμάτων). Μια διπλό-σχηματισμένη αψιδωτή γέφυρα ενσωμάτωσε το 1634, το megane-Bashi που είναι η παλαιότερη πέτρινη γέφυρα στην Ιαπωνία. Οι αψίδες συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με τις αντανακλάσεις του νερού.

Koshi-Byo (κομφουκιανικός ναός). Αυτός ο κομφουκιανικός ναός που ιδρύθηκε το 1893, είναι σήμερα ένα νέο μουσείο.

Chugoku Rekidai Hakubutsukan (κινεζικό μουσείο ιστορίας) εκθέτει δανεικά αντικείμενα από το κινεζικό εθνικό μουσείο ιστορίας του Πεκίνου.

shinchimachi-nagasakiShinchimachi. Nagasaki. Είναι στο είναι κέντρο της πόλης και αποτελεί την μεγάλη κινέζικη συνοικία από το 1698. Σήμερα πολλά κινεζικά εστιατόρια βρίσκονται εδώ.

Heiwa Koen (πάρκο ειρήνης). Στις 11:02 AM στις 9 Αυγούστου 1945, η βόμβα του Ναγκασάκι, χάνει τον προκαθορισμένο στόχο της, τα ναυπηγεία της Mitsubishi, και πέφτει στο Urakami. Σχεδόν 150.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη και τις συνέπειές της. Μια μαύρη στήλη από πέτρες δείχνει το επίκεντρο ενώ το ψηλό άγαλμα ειρήνης 9.7, με το αριστερό χέρι του που δείχνει τον ουρανό και το αριστερό με τεντωμένο τον βραχίονα του δείχνει το έδαφος, προειδοποιώντας για την απειλή των πυρηνικών όπλων και εύγλωττα αναζητά την ειρήνη. Το πάρκο είναι επίσης το σπίτι του πρόσφατα ανοιγμένου ατομικού μουσείου βομβών, μια γωνία που περιέχει μόνιμες εκθέσεις τεκμηριώνοντας την καταστροφή που προκάλεσε η έκρηξη της 9ης Αυγούστου. Το μουσείο έχει επίσης μια βιβλιοθήκη, μια αίθουσα προβολής, και μια αίθουσα διαλέξεων για να βοηθήσει και να πληροφορήσει για τα καταστροφικά αποτελέσματα του πυρηνικού πολέμου.
 
jr-pass
tumlare-logo
GreekEnglish