Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ
Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.

NAGOYA HIGHLIGHTS Εκτύπωση E-mail
nagoya-castelΜε πάνω από δύο εκατομμύρια κατοίκους, η πόλη της Ναγκόγια είναι η τέταρτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ιαπωνίας. Είναι η έδρα του νομαρχιακού διαμερίσματος Aichi και η κύρια πόλη της πεδιάδας Nobi, μία από τις τρείς μεγάλες πεδιάδες και βιομηχανικό κέντρο.
Η Ναγκόγια αναπτύσσεται ως πόλη κάστρων του Owari, ένας από τους τρεις κλάδους της κυβερνώσας οικογένειας Tokugawa κατά τη διάρκεια της περιόδου Edo. Ένα μεγάλο μέρος της πόλης, που περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα ιστορικά κτήριά του, καταστράφηκε στις αεροπορικές επιδρομές του 1945. Κατά τη διάρκεια της περιόδου Edo (1600-1868), η πόλη χρησιμοποιείται ως έδρα του Owari, της οικογένειας Tokugawa.

nagoyagardensΤο Μουσείο Τέχνης Tokugawa συντηρεί και εκθέτει τις περιουσίες του Owari, οι οποίες από την άποψη πλούτου ξεπεράστηκαν μόνο από τέσσερις από τις σχεδόν 200 φεουδαρχικές περιοχές της περιόδου Edo. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν θωρακίσεις πολεμιστών, ξίφη, εργαλεία τσαγιού, μάσκες και κοστούμια, ποιήματα, κυλίνδρους και χάρτες.

Το Tokugawaen, ένας παραδοσιακός ιαπωνικός κήπος βρίσκεται δίπλα στο μουσείο. Ο κήπος ήταν μέρος της κατοικίας των τοπικών Λόρδων, αλλά καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου. Αρχικά το 2001, ο κήπος αναδημιουργήθηκε ως παραδοσιακός ιαπωνικός κήπος τοπίων και ανοίχτηκε πάλι στο κοινό το 2004.

nagoya-radio-tv-towerΟ πύργος της Τηλεόρασης της Ναγκόγια . Ένας πύργος από χάλυβα που κατασκευάστηκε το 1954 για να μεταδιδει το ράδιο. Μέσα έχει ευρύχωρα εστιατόρια, υπαίθριους καφέδες και μία γκαλερί τέχνης. Το μπαλκόνι του βρίσκεται σε ένα ύψος 100 μ επάνω από το έδαφος και δίνει μια σαρωτική άποψη του κέντρου της πόλης. Ζωντανές συναυλίες και άλλα καλλιτεχνικά διοργανώνονται σε αυτόν τον πύργο.
 
jr-pass
tumlare-logo
GreekEnglish