Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ
Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.

OSAKA HIGHLIGHTS Εκτύπωση E-mail
Η Οζάκα, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας, βρίσκεται στην περιοχή Kansai του νησιού Honshu, και είναι η πρωτεύουσα του απέραντου νομαρχιακού διαμερίσματος της Οζάκα. Η πόλη βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Yodo και παράλληλα με τον κόλπο της Οζάκα, διαιρείται σε δύο κύριες περιοχές, τη βόρεια περιοχή Kita, και στο νότο, τη περιοχή Minami, που χωρίζεται από το tosabori-Gawa και τους ποταμούς Dojimagawa.
osaka-city-view
Η περιοχή του Minami είναι ιδιαίτερα φιλική για τον τουρίστα και καυχάται για την ασταμάτητη ψυχαγωγία, καθώς και τα πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, γύρω από το Shinsaibashi και το Namba. Έχει μια αρκετά μεγάλη ιστορία και πολλά σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος. Για να ονομάσουμε μερικά από τα σημαντικότερα ο ναός Shiten, η παγόδα Sumiyoshi και το κάστρο της Οζάκα. Στα κυριώτερα σημεία της Οζάκα περιλαμβάνονται το bunraku (η παραδοσιακή μαριονέτα) και οι μεγάλες παραστάσεις καμπουκιών και μια παραδοσιακή ιαπωνική καλλιτεχνική κοινότητα.
osaka-city-view2
Η Οζάκα είναι επίσης γνωστή για την σχεδόν συντριπτική κυριαρχία της στην παραγωγή των κωμικών (manzai, μια πιό σύγχρονη μορφή όρθιας κωμωδίας). Συν τοις άλλοις, η Οζάκα είναι γνωστή για τα τρόφιμά της επίσης, όπως αποδεικνύεται από την έκφραση Φάτε μέχρι να φτάσετε στην Οζάκα. Τα καλά εστιατόρια που προσφέρουν ποιότητα σε προσιτές είναι άφθονα στην Οζάκα. Δεδομένου ότι η Οζάκα βρίσκεται μεταξύ του Κιότο και KIX (διεθνής αερολιμένας Kansai), προσφέρει την άνεση μιάς μονοήμερης εκδρομής στο Κιότο. Ο φυσικός θαλάσσιος λιμένας του είναι πολύ διάσημος (ένας από τους μεγαλύτερους στην Ιαπωνία).
 
jr-pass
tumlare-logo
GreekEnglish