Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ
Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΝΟ Εκτύπωση E-mail

BUENA VISTA HOTEL NAGANO

buena-vista-hotel-nagano
Εκτός από το σύγχρονο εξοπλισμό των δωματίων, η θέση του ξενοδοχείου  Buena Vista στο Ναγκάνο είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα για τους φιλοξενουμένους. Το ξενοδοχείο απέχει μόνο 25 λεπτά από τον αερολιμένα και 7 λεπτά από τον κοντινότερο σταθμό. Διαθέτει επιχειρησιακό κέντρο και εστιατόριο.

METROPOLITAN HOTEL NAGANO

metropolitan-hotel-nagano
Το ξενοδοχείο Metropolitan Nagano βρίσκεται δίπλα στο σταθμό. Το ξενοδοχείο 12 ορόφων έχει ένα ευρύχωρο και έξυπνο λόμπι, κομψά εστιατόρια και λειτουργικά δωμάτια. Βρίσκεται κοντά σε πολλά τουριστικά αξιοθέατα και περιοχές επιχειρήσεων και αγορών. Τα δωμάτια των φιλοξενουμένων βρίσκονται από το 5ο έως τον 11ο όροφο. Τα δωμάτια έχουν κομψά μπεζ και πράσινα χρώματα που του δίνουν ένα θερμό συναίσθημα και είναι κατάλληλα εξοπλισμένα για να παρέχουν άνεση. Το ξενοδοχείο διαθέτει 4 εστιατόρια για όλους τις περιπτώσεις και παγκόσμιας φήμης αρχιμάγειρες για να προετοιμάσουν εδέσματα για ιδιαίτερες περιπτώσεις.

SUNROUT HOTEL NAGANO

sunrout-hotel-nagano
Το ξενοδοχείο Sunroute στο Ναγκάνο είναι τοποθετημένο δεξιά μπροστά από το σταθμό του Ναγκάνο, ο οποίος το καθιστά μια ειδυλλιακή θέση. Το Sunroute στο Ναγκάνο βρίσκεται στο Shiga Kogen στο χωριό σκι Ichinose, και είναι μια απολύτως φανταστική εγκατάσταση που χαλαρώνει και ηρεμεί. Το ξενοδοχείο Sunroute στο Ναγκάνο προσφέρει όλες τις δυνατές ανέσεις και υπηρεσίες προς όφελος και διευκόλυνση του φιλοξενουμένου. Το ξενοδοχείο Sunroute προσδίδει ιδιαίτερη  φροντίδα στις ψυχαγωγικές ανάγκες όπως επίσης στις επιχειρηματικές ανάγκες, που το μετατρέπουν σε  ένα από τα πιο καταπληκτικά ονόματα στη βιομηχανία φιλοξενίας.

KARUIZAWA PRINCE HOTEL NAGANO

karuizawa-prince-hotel-nagano
Εδώ στη σκιά του όρους Asama, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αληθινά χαλαρές διακοπές στο ξενοδοχείο Karuizawa Prince που βρίσκεται στις δημοφιλείς ορεινές περιοχές Karuizawa, μια δασόβια περιοχή που γεμάτη από μεγαλοπρεπή ιαπωνικά αγριόπευκα. Το ξενοδοχείο Karuizawa έχει κάτι να προσφέρει οποιαδήποτε εποχή του έτους, είτε αλπικό αθλητισμό το χειμώνα είτε αντισφαίριση και γκολφ κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Οι επιλογές είναι πολλές. Υπάρχουν δύο χωριστά κτήρια σε αυτό το θέρετρο, κάθε ένα με τη διακριτική προσωπικότητά του. Η ανατολική πλευρά του ξενοδοχείου εναρμονίζει υπέροχα με τη φύση. Τα δωμάτια φιλοξενουμένων είναι ευρύχωρα και άνετα. Η δυτική πλευρά χαρακτηρίζεται από πολλές αίθουσες που είναι λειτουργικά τοποθετημένες δίπλα στα δωμάτια φιλοξενουμένων.

 
jr-pass
tumlare-logo
GreekEnglish